سلامت

شكلات تلخ باعث سالم ماندن محيط زيست مي شود!

سال های زیادی است که دانشمندان درباره تاثیر مواد غذایی در تولید گازهای گکلخانه ای تحقیقات انجام
میدهند. در این تحقیقات از ابتدای کشت و تولید تا مصرف و دفع آن بررسی میشود تا مقدار گاز
گلخانه ای تولید شده اندازه گیری شود. نتیجه‌ی بدست آمده از این تحقیقات نشان میدهد کدام مواد غذایی
اثرات تخریب‌پذیر روی محیط زیست دارند.
پژوهشگری به نام آدیسا آزاپاژیک تحقیقات روی شکلات را آغاز کرد و نتایج خوبی بدست آورد به گفته او لازم
نیس تولید شکلات متوقف شود بلکه مصرف‌کنندگان هستند که تصمیم میگیرند شکلاتی را مصرف کنند که
آسیب کمتری به طبیعت وارد میکند.

گرم شدن زمين يك واقعيت تلخي است كه اثرات مخربي بر روي زمين،اقليم ها و گونه هاي ديگر دارد.
در چنين شرايطي خوردن شكلات تلخ به جاي شكلات هاي شيري مي توانند از توليد گازهاي گلخانه اي
بكاهد و از بالا رفتن دماي زمين جلوگيري كند.اما چگونه!
شكلات هاي شيري چون مقدار زيادي شير و شكر دارند و بايد براي توليد شير،از گاو و ديگر حيوانات استفاده
كرد به همين علت باعث مي شود كه به محيط زيست آسيب بيشتري برساند.


اما در شكلات هاي تلخ اينگونه نيست.اين شكلات ها به شير كمتري نياز دارند و در آن ها از شكر به مقدار
خيلي كم استفاده شده است به همين علت باعث مي شود به محيط زيست كمتر آسيب بزند و علاوه بر
آن شكلات هاي شيري براي انسان مضر هستند در حالي كه شكلات هاي تلخ نه تنها مضر نيستند بلكه
براي سلامت قلب انسان فوايد زيادي دارد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + سه =

همچنین ببینید

بستن
بستن